Ja det er en rigtig god ide at få vasket og imprægneret sin sofa engang årligt. Nedenfor er nævnt nogle af de fordele du får:
  • Du får en pæn sofa uden pletter og skjolder.
  • Det er med til at sikre et sundere indeklima.
  • Du får fjernet bakterier, døde hudceller og husstøvmider.
  • Det forlænger din sofas levetiden.
  • Din sofa kommer til at dufte godt igen. Dårlige lugte bliver fjernet helt eller minimeret.
  • Du skåner miljøet og udskyder udgiften til køb af ny sofa.

Tjek vores prisliste under fanen Priser. Ved større opgaver kan du med fordel benytte dig af vores kontaktformular, så har man flere møbler man ønsker at få renset samme dag vil vi lave et godt tilbud.

I princippet kan vi når som helst på døgnet rense dit møbel, tæppe o.lign. og det gælder alle ugens dage hele året rundt. Det skal selvfølgelig aftales på forhånd. Kontakt os på Bestil et uforpligtende tilbud og angiv under ”Beskriv mere detaljeret..” dit ønsket tidspunkt for rens.

Ja det er muligt at bestille rens en lørdag eller søndag. Og det koster endda ikke ekstra. Helligdage holder vi lukket.

Ja vi har en erhvervsansvarsforskning, som dækker erhvervsansvar, produktansvar inkl. behandling og bearbejdning og retshjælp.

Ja mindre møbler, stole og tæpper, men dog kun efter forudgående aftale.

Ja det kan du!
Send din forespørgsel til: info@kvalitet-rens.dk

Vi besvarer mails løbende indenfor vores normale åbningstider. Du kan forvente en gennemsnitlig svartid på 1-2 timer på hverdage og i weekender inden for 12 timer. Brug gerne vores kontaktformular under fanen Bestil tilbud. Her vil der os være mulighed for at uploade flere billeder af det, som du ønsker renset.